Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Το ΟφίκιοΤΟΥ Αρχιμανδρίτη έλαβε ο π.Αθανάσιος Βαμβίνης (βίντεο).

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών η απονομή του οφικίου του Αρχιμανδρίτη στον Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Βαμβίνη, πρώην Αρχιερατικό Επίτροπο Γιαννιτσών, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.

Ο π. Αθανάσιος συνταξιούχος εν χηρεία κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας διακόνησε επί δεκαετίες ως Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, ως Αρχιερατικός Επίτροπος
της επαρχίας Γιαννιτσών αλλά και ως Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας.

Χειροτονήθηκε από τον αειμνήστο Μητροπολίτη Εδέσσης και Πέλλης κυρό Διονυσίο και διακρίνεται για τον ζήλο του προς την λειτουργική ζωή και την θυσιαστική του αγάπη προς την Εκκλησία με αποτέλεσμα την πλούσια και καρποφόρα ποιμαντική του δράση.
Ο Σεβασμιώτατος εκτιμώντας τον αμείωτο ζήλο και την πολυετή του προσφορά, του απένειμε τιμητικά το οφίκιο του Αρχιμανδρίτου και του ευχήθηκε μακροημέρευση.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και ένθερμη. Σύσσωμο το εκκλησίασμα αναφώνησε το «Άξιος» κατά την απονομή του οφικίου.