Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Υποχρέωση όλων μάς να Συνεχιστεί το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Μία «αγκαλιά» αγάπης και αλληλεγγύης για τους ολοένα και περισσότερους άπορους ανθρώπους του Ναυπλίου ανοίγει ο ιερός ναός Ευαγγελίστριας στο  Ναύπλιο.  Εδώ και πέντε χρόνια , στους χώρους του ναού , λειτουργεί συσσίτιο,αλλά και η «Ιματιοθήκη της αγάπης»  τα  τρία τελευταία  από τον Ιερέα της Ευαγγελίστριας, τον παπα-Λευτέρη Μίχο και τις εθελόντριες γυναίκες. Το συσσίτιο  λειτουργεί καθημερινά  και τώρα τελευταία λειτουργεί και το  Σάββατο.  
 
    Η   λειτουργία του συσσιτίου έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία, καθώς οι ουρές για ένα πιάτο φαγητό  αυξάνονται ραγδαία. Άστεγοι, άποροι, Έλληνες και ξένοι, αλλά και άτομα της διπλανής πόρτας συναντιούνται καθημερινά στο συσσίτιο  της Ευαγγελίστριας. Μεγάλη προσέλευση ,επίσης, παρατηρείται καθημερινά και στην Ιματιοθήκη   της εκκλησίας.
 Γι’ αυτό πρέπει όλοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες και το κοινωνικό έργο που επιτελεί  ο  ιερός ναός της Ευαγγελίστριας. Ο Δήμος Ναυπλίου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, έχουν υποχρέωση να σταθούν  δίπλα στην  Εκκλησία .Άλλωστε είναι το μοναδικό συσσίτιο που λειτουργεί στο Ναύπλιο .Χωρίς αυτό το συσσίτιο,πολλές οικογένειες θα έψαχναν στους κάδους των σκουπιδιών, για ένα πιάτο φαγητό ή κάποιοι από αυτούς, ενδεχομένως να άνοιγαν και σπίτια για λίγο φαγητό  .

 Π.Β.