Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έφτασε η Παναγία Γοργοϋπήκοου στο Ναό του Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θήβα.



από   Viotiashop
 

Έφτασε η Παναγία  Γοργοϋπήκοου στο Ναό του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θήβα σήμερα 19/5/2013. Μεγάλη ημέρα για την πόλη της Θήβας.
Το μοναδικό αυθεντικό αντίγραφο της Παναγίας μας, ήρθε στην πόλη μας κατευθείαν από το Άγιο Όρος και θα μείνει για πάντα εδώ στη Θήβα.
Ιστορική στιγμή για την Θήβα μας. Συγκινημένος ο Θηβαϊκός Κλήρος, συγκινημένοι οι πιστοί υποδέχτηκαν την εικόνα της Παναγίας μας. Η εικόνα έφτασε στο ΚΕΠΒ Θήβας νωρίς το απόγευμα της Θήβας, και στη συνέχεια συνοδεία στρατιωτικού αγήματος και αστυνομίας έφτασαν στην Πλατεία της ενορίας του Αγ.Κων/νου και Ελένης ακριβώς δύο μέρες πριν την εορτή της.
Κοντά μας ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψυχογιός , ο κ. Κοκοντίνης, ο κ. Βενιζέλος και Αξιωματούχοι  τού ΚΕΠΒ Θηβών.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από όλη την τελετή άφιξης της Εικόνας αποκλειστικά από την ομάδα του viotiashop.   Στο μικρόφωνο ο Δημήτρης Σοβατζής με πλήρη περιγραφή της τελετής και στην δεύτερη κάμερα ο Ιωάννης Τασιούλης ο οποίος συνόδεψε την Εικόνα μας από το στρατόπεδο μέχρι την πλατεία του Συνοικισμού. 
Η εικόνα στο στρατόπεδο








































 Η διαδρομή Στρατόπεδο Θήβας μέσα από τη Θήβα μέχρι την Εκκλησία του Αγ. Κων/νου και Ελένης