Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Εικονική περιήγηση στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου.


   Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, που βασίζεται στην αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων της ψηφιακής τεχνολογίας, προχώρησε, πειραματικά, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, με στόχο την γνωριμία επισκεπτών από όλο τον κόσμο, μέσω διαδικτύου,  με τους χώρους Λατρείας και την ζωή της Τοπικής Εκκλησίας.
    Πρόκειται για την εικονική περιήγηση - επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, που είναι το διοικητικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.
    Ο ψηφιακός επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να μεταφερθεί εικονικά στους συγκεκριμένους χώρους και να περιηγηθεί, λεπτομερώς σε όλα τα σημεία του Μητροπολιτικού Ναού και του Συνεδριακού Κέντρου, ξεκινώντας από τους περιβάλλοντες χώρους και προχωρώντας στο εσωτερικό τους.
    Η εφαρμογή αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές της Τοπικής Εκκλησίας.

Για να επισκεφθείτε τον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου πατήστε εδώ.

Για να επισκεφθείτε το Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας πατήστε εδώ.