Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο Τελευταίος Κατανυκτικός στην Μητρόπολη Πειραιώς.

Πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος Κατανυκτικός στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, υπό τουΣεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Σεραφείμ, με τη παρουσία και την συμμετοχή πλήθους
πιστού λαού καθώς και Ιερέων της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας. Ο Σεβασμιώτατος αφού ολοκλήρωσε και την σειρά των εσπερινών ομιλιών που πραγματοποίησε δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πιστό λαό που παρέμεινε σταθερός ακροατής και τηλεθεατής (από το ραδιόφωνο και το PEWEBTV) όλες αυτές τις Κυριακές ευχόμενος σε όλους καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.
Τέλος αξίζει να αναφερθούμε και στο γεγονός ότι στο ψαλτήρι σε αυτό τον τελευταίο κατανυκτικό υπήρξαν δεξιά η χορωδία του άρχοντος πρωτοψάλτου Χουρμούζιου Νταραβάνογλου, ενώ αριστερά η χορωδία των Ιερέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του Διευθυντού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Αιδεσ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γρηγορίου Καραλή.







Πηγή εδώ