Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

O ελεών πτωχόν, δανείζει Θεώ…Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.



Μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση της Λογίας Φιλαδελφίας και Αλληλεγγύης της Μητροπόλεως. Τα μέλη του Συμβουλίου εργάστηκαν για πολλές ημέρες, καταναλώνοντας πολύ χρόνο και κόπο,  και κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτό το θεάρεστο έργο. Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου ήταν ο πολιτικός επιστήμονας, θεολόγος και χαρισματικός λαογράφος κ. Παναγιώτης Μυλωνάς, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η μουσική μας Παράδοση». Ο κ. Μυλωνάς με το γλαφυρό του λόγο καθήλωσε όλους τους παρευρισκομένους και χάρισε με την απλότητα και τον αυθορμητισμό του ένα πλατύ  χαμόγελο στα πρόσωπα όλων.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κοινωνικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές και εθελόντριες για το σπουδαίο αυτό έργο. Τόνισε επίσης ότι η οικονομικά δύσκολη περίοδος που διερχόμαστε, εμφάνισε τον πλούτο που κρύβει ο καθένας μέσα  στην ψυχή του και τα αισθήματα της αλληλεγγύης, που είναι το ισχυρότερο ανάχωμα κατά της απογνώσεως, στην οποία περιέρχονται πολλοί άνθρωποι. Η παρουσία και η συμμετοχή όλων είναι πολύτιμη σε μια εποχή που όλοι έχουμε ανάγκη από ζεστές γεμάτες ευαισθησία πράξεις που φωτίζουν με χαρούμενα χρώματα τη γκρίζα καθημερινότητα μας κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.
Πλήθη πιστών συνέρρευσαν και κατέκλυσαν την αίθουσα του ¨ΠΑΛΑΝΤΙΟΥΜ¨, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας ο Βουλευτής κ. Χρήστος Κέλλας, η  Αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας, η τοπική αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.  Η όλη εκδήλωση, την οποία παρουσίαε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεώς μας π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, περιλάμβανε και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια από τον κ. Χρήστο Μυλωνά, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί την παράδοση όπως ακριβώς την διδάχτηκε από τον πατέρα του, ενώ η παρουσία του χορευτικού συλλόγου Σαμαριναίων και των παιδιών με τα μουσικά όργανα χάρισαν μια όμορφη νότα στην όλη εκδήλωση.