Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Στις 15 Μαϊου αντί στις 29 Απριλίου ο εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη στη Θήβα.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ενημερώνουν ότι ο Πολιούχος της Πόλης μας Άγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης θα εορτασθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013.  
Η απόφαση για αλλαγή της ημερομηνίας του εορτασμού του Πολιούχου, λήφθηκε μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Γεώργιου , του Δημάρχου Σπ. Νικολάου και της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών, καθώς ήταν αναγκαία λόγο ότι συμπίπτει με την Μεγάλη Δευτέρα.  
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών ευχαριστεί το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. κ. Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και για το ενδιαφέρον που δείχνει πάντα για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου .  
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
από : Εδώ