Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κουρά Μεγαλοσχημίας των αδελφών Μαρκέλλας & Σεβαστιανής στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Σταυρού Μαψού.

Το απόγευμα της Κυριακής 20-1-2013, στο Ιερό Ησυχαστήριο «Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» Μαψού Κορινθίας, πραγματοποιήθηκαν οι εις Μεγαλόσχημον
κουρές των Ρασοφόρων Μοναχών της Αδελφότητος Μαρκέλλης παλαιάς συνεργάτιδας του ραδιοφωνικού σταθμού Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM και Σεβαστιανής από τους Σεβ. Αρχιερείς από Πειραιώς κ. Καλλίνικον, Χαλκίδος κ. Χρυσόστομον και τον Σεβασμιώτατο Μητοπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιον, ο οποίος και ευχαρίστησε τους παρισταμένους Σεβ. Αρχιερείς για την τιμητική παρουσία τους στην ιδιαίτερη χαρά της Μοναστικής «Οικογένειας» της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεώς Κορίνθου.

Ήταν, πράγματι, μια εξαιρετική ευκαιρία για συμπροσευχή των Μοναστικών Αδελφοτήτων της Ι. Μητροπόλεως από κοινού, προσκεκλημένων υπό της Αδελφότητος του Ιερού Ησυχαστηρίου για την πνευματική συμμετοχή τους στην Ι. Ακολουθία των Κουρών, γεγονός το οποίον εξέπληξε τον Σεβ. Μητροπολίτην από Πειραιώς κ Καλλίνικον, ώστε δημοσίως να ομολογήσει ότι πρώτη φορά ευρέθη ανάμεσα σε τόσο πλήθος Μοναχών και Μοναζουσών, συγχαίρων τον Σεβ. Μητροπολίτην Κορίνθου κ. Διονύσιο, διότι με την ευρύτητα του πνεύματος, που τον διακρίνει, παρέχει την δυνατότητα να θάλλουν τα Μοναστικά Καθιδρύματα της Μητροπολιτικής Επαρχίας Κορίνθου.














Πηγή εδώ