Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Η Εορτή των Τριων Ιεραρχών στην Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

374337_435221939883565_1733003274_n

Ο Κ. Κορναράκης ομιλητής επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών

Η μνήμη των Τριων Ιεραρχών εορτασθηκε την 30 Ιανουαριου ε.ε. με τη συμμετοχή μαθητων και εκπαιδευτικών στο Διδυμότειχο και τη Ν. Ορεστιάδα. Προσκεκλημένος ομιλητης στις εκδηλώσεις ήταν ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημιου Αθηνών κ. Κων/νος Κορναράκης, ο οποίος μίλησε επίκαιρα, αποσπώντας κυριολεκτικά τα ευμενή σχόλια των ακροατών του.

Συγκεκριμένα το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας  ιερούργησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός. Στη Θ. Λειτουργία  προσήλθαν οι μαθητές, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι των Σχολείων του Διδυμοτείχου, και στο τέλος αυτής ομίλησε ο Καθηγητής κ. Κορναράκης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά τον Εσπερινό στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος που χοροστάτησε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός, ο κ. Κορναράκης ομίλησε στους καθηγητές και δασκάλους της πόλεως και της περιφερείας Ορεστιάδος.