Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Στον Άγιο Ευθύμιο Κυψέλης, ο Αχελώου Ευθύμιος.

Κείμενο - φωτογραφίες Φάνης Κατσικλής
Με παρουσία πλήθους κόσμου, εόρτασε ο ενοριακός ναός του αγίου Ευθυμίου Αθηνών, στο ποιό πυκνοκατοικημένο προάστιο τους, την Κυψέλη.
Των Ιερών ακολουθιών του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο άγων τα ονομαστήρια του, πολιός Ιεράρχης Μητροπολίτης Αχελώου Ευθύμιος.


Ο εορτάζουν Ιεράρχης, ομίλησε προς τους πιστούς, αναφερθείς ιδιαίτερα στην κακή σχέση των βαπτισμένων μελών της Εκκλησίας μαζί Της, γεγονός που καθιστά προβληματική την ζωή τους μέσα στον παρόντα βίο.

Κληρικοί από ενορίες εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και αλλαχού, συμπαραστάθηκαν στον Επίσκοπο, στις ακολουθίες και την θεία Λειτουργία συνεορτάσαντες και μετά του προέδρου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού και Διευθυντού του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Αρχιεπισκοπής, πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Χαβάτζα.