Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από τη Βυζαντινή Χορωδία Χαλανδρίου.

Κείμενο - Φωτογραφίες : Σπύρος Παπαγεωργίου
Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι, η μουσική εκδήλωση με Ύμνους των Χριστουγέννων, που διοργάνωσε η Βυζαντινή Χορωδία του Χαλανδρίου.
Την Χορωδία διήυθηνε ο Άρχων Πρωτοψάλτης και Μουσικοδιδάσκαλος, κ. Φώτιος Κετσετζής, επίτιμος Καθηγητής Θεολογίας στη Βοστώνη. Συμμετείχαν αρκετοί γνωστοί ιεροψάλτες που λαμπρύνουν τα αθηναϊκά αναλόγια, όπως οι κ.κ. Δημήτριος Χούπας, Λεωνίδας Δούκας, Γρηγόριος Ζάρκος, Παναγιώτης Μαντζάνας κ.α.
Παρά το ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απογευματινή ώρα και ένω ήδη έχει αρχίσει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, ο κόσμος αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα και συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης.