Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί της Εορτής των Χριστουγέννων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.


Με πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, εορτάσθηκε η μεγάλη Δεσποτική εορτή την Ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.
Στην Ποιμαντορική Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, η οποία ανεγνώσθη σε όλους τους Ναούς  τονίσθηκε ότι στους δύσκολους καιρούς που περνά ο κόσμος και στα μεγάλα ερωτήματα που θέτει ο σύγχρονος άνθρωπος, παραμυθία και απάντηση είναι ο Ενανθρωπήσας Κύριος και κάλεσε τους χριστιανούς να εναποθέσουν σε Αυτόν την ελπίδα τους.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Διοικητής της ΜΕΡ.ΥΠ. Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Βλάχος, ο τ. Βουλευτής κ. Θεόδωρος Χειμάρας και πλήθος πιστών που από νωρίς το πρωί είχαν κατακλείσει τον Μητροπολιτικό Ναό.
Μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετέβη στο Γηροκομείο «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» της Ιεράς Μητροπόλεως στη Στυλίδα, όπου συνομίλησε με όλους τους τροφίμους και τις εργαζόμενες του Ιδρύματος μεταφέροντας τους την ευλογία και τη χάρη του Νηπιάσαντος Χριστού και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά.