Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα τελετών και Θείων Λειτουργιών των Χριστουγέννων στη Λαμία.

Φέρεται εις γνώσιν του χριστεπωνύμου πληρώματος ότι ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός των Χριστουγέννων θα τελεσθεί την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, με τη συμμετοχή απάντων των ιερέων της Λαμίας, οι οποίοι με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Νικόλαο εν πομπή θα ξεκινήσουν από το Μητροπολιτικό Μέγαρο προς τον Μητροπολιτικό Ναό.

Στους άλλους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Λαμίας ο Εσπερινός των Χριστουγέννων θα τελεσθεί το πρωί της Δευτέρας με την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.
Το πρωί της Τρίτης και ώρα 5.00π.μ. θα τελεσθεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου, ο οποίος για την μεγάλη ημέρα έχει αποστείλει Εγκύκλιο σε όλες τις Ενορίες τις Μητροπόλεώς μας.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό θα τελεσθεί δεύτερη Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, η οποία θα αρχίσει στις 9.00π.μ
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ