Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Φωτογραφίες από την τέλεση της πρώτης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας του νέου Μητροπολίτου Ιερισσού κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ παρουσία του Πνευματικού του Πατρός και Γέροντός του, Μαντινείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και του Τοποτηρητού Κασανδρείας κ. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ.













ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
« Σας αφήνουμε πίσω το καλύτερο Πνευματικό μας παιδί, να το αγαπάτε, να το στηρίζετε και να προσεύχεσθε για αυτόν. προφυλάξτε τον από δύο κινδύνους που διατρέχει. α) Εάν τον αφήσετε μόνο του θα προοδεύσει σίγουρα, είναι Άξιος, θα εργαστεί σκληρά και θα πετύχει πολλά θεάρεστα έργα, κινδυνεύοντας όμως να κυριευτεί από έπαρση και αυτό δεν είναι καλό και β) Εάν εσείς απομακρυνθείτε από τον Δεσπότη σας αυτός κινδυνεύει να απογοητευτεί και να μαραζώσει με αποτέλεσμα να μην επιτέλεσει το έργο του στο ακέραιο..».

ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
« .Απέκτησα έναν καλό αδελφό, γείτονα και φίλο.».

ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ

«. Σας ευχαριστώ όλους Κλήρο και Λαό.. Η Μητρόπολή μου είναι ανοιχτή πάντοτε για όλους. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να πατήσω το χώμα της Αρναίας, τον ευχαριστώ γιατί με αξίωσε να πατήσω το χώμα της Μακεδονίας και της Χαλκιδικής.».



























από: Συνοδοιπορία.