Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας 26.10.2012



Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ιερούργησε και ωμίλησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λαμίας.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Αποστολικό και Ευαγγελικό ανάγνωσμα και στα μηνύματα της εορτής του Αγίου Δημητρίου. Επεσήμανε ότι αν και Άγιος ήταν στρατιωτικός με προοπτική, πάνω από τον εαυτό του έβαλε τον Χριστό και ο Θεός έδειξε την ευαρέσκειά του, δίνοντάς του την Χάρη του. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο στις δυσκολίες, όσο η Χάρις του Χριστού, που είναι δωρεά του Θεού προς τον πιστό. 
Τέλος ο Σεβασμιώτατος κάλεσε τους πιστούς στις δυσκολίες να μείνουν κοντά στην Εκκλησία επειδή μόνο με τη Χάρη του Θεού και την δική μας προσπάθεια θα ξεπεράσουμε τις συμπληγάδες πέτρες.
Στην Θεία Λειτουργία παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κα. Ελένη Μακρή – Θεοδώρου και κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Μπέτσιος και πλήθος πιστών.