Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤO ΔΡΕΠΑΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.

 Εθελοντική αιμοδοσία  πραγματοποιήθηκε  στο Δρέπανο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 για την τράπεζα αίματος της ενορίας μας "ΆΓΙΟΣ ΑΔΡΙΑΝΌΣ & ΝΑΤΑΛΙΑ ". Η αιμοδοσία  έγινε  σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας Δρεπάνου <<ΑΣΤΕΡΑΣ- ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ>> και του ενοριακού ναού Των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας. Η όλη διαδικασία έγινε  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου τού Ιερού Ναού στο Δρέπανο . Όπως χαρακτηριστικά μας είπε κι ο Ιερέας του ναού πατέρας  Ιωάννης Μπαβέλας ’’Το αίμα είναι κάτι πολύτιμο για όλους μας εμείς εδώ στην ενορία  έχουμε φτιάξει τράπεζα αίματος  για όποιον ενορίτη μας χρειαστεί, θυμηθείτε η  προσφορά σας σε αίμα ΣΩΖΕΙ ζωές συνανθρώπων μας.
 ‘’ Αξιοσημείωτο είναι  και η τράπεζα τροφίμων που φτιάχτηκε στο πνευματικό κέντρο της ενορίας μετά από απόφαση του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού για όσους ενορίτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.