Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κοτρωνιά Σουφλίου.

DSC03743

Στον πρόσφατα ανακαινισμένο, δαπάναις της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον οικισμό Κοτρωνιάς Σουφλίου, ιερουργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Δαμασκηνός, επί τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτή Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ε.ε.
Μετά από μακροχρόνια εγκατάλειψη του οικισμού και την μετανάστευση της πλειοψηφίας των κατοίκων του σήμερα διαβιούν εκεί μόνο 11 ψυχές, απομονωμένες από τον υπόλοιπο κόσμο, μιας και ο χωματόδρομος που συνδέει τον οικισμό με το Σουφλί βρίσκεται σε αθλία κατάσταση.
Παρά ταύτα χάρις στην οικονομική βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως και τη φιλότιμη προσπάθεια του εφημερίου της διπλανής ενορίας της Δαδιάς Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Πιστόλα έγιναν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του Ιερού Ναού, ο οποίος λόγω της φθοράς του χρόνου είχε υποστεί σοβαρές ζημιές.