Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β΄, συνεχίζεται στην Ιερά μας Μητρόπολη το πρόγραμμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» .

dsc06973
     Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, χάρη στο προσωπικό ενδιαφέρον και την ανύστακτη μέριμνα του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ποιμαντική διάκριση, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως.

     Στην ιερά νήσο Τήνο συγκεντρώθηκαν και πάλι τρόφιμα με τη συνεργασία των Πολυκαταστημάτων "ΒΙΔΑΛΗΣ" και "CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΛΑΜΑΡΗ)" κατά την υλοποίηση του προγράμματος «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και διενεμήθησαν από Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την φροντίδα και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού.
     Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί και δημόσια όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους και τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους προς τους συνανθρώπους μας.