Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Πρωτοβουλία - παρέμβαση του Μητροπολίτου Χαλκίδος για τους υποσιτιζομένους μαθητές της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας




            Επιστολή προς τις Διευθύνσεις όλων των Σχολείων (Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων) της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, την οποία κοινοποίησε και προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Ευβοίας και Μαγνησίας, απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, θέτοντας εαυτόν και την Ιερά Μητρόπολη ευρύτερα στην διάθεση των εκπαιδευτικών Λειτουργών για την αντιμετώπιση μαθητών υποσιτιζομένων.
            Η επιστολή του Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου είναι η κάτωθι:

«Αξιότιμοι λειτουργοί της Παιδείας,
Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!
Στην αρχή του νέου Σχολικού έτους, επικοινωνώ μαζί Σας, προκειμένου να Σας εκφράσω την πατρική αγάπη μου, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μου, για το ωραίο και θεάρεστο έργο της ανατροφής και εκπαιδεύσεως των παιδιών μας και φυσικά τις θερμότατες ευχές μου· να έχετε φώτιση και δύναμη Θεού και ψυχοσωματική υγεία.
Στη συνέχεια, Σας παρακαλώ να μας γνωρίσετε, επικοινωνώντας με την Ιερά Μητρόπολη (τηλ. 22210.60404-7, εσωτ. 9) ή την Κοινωνική μας Λειτουργό (κ. Ευαγγελία Στέφου, τηλ. 22210.23253), εάν υπάρχουν στο Σχολείο της ευθύνης Σας παιδιά που, λόγω της δεινής οικονομικής κρίσεως, υποσιτίζονται, προκειμένου να τα βοηθήσουμε.
Είναι ευνόητο ότι τις περιπτώσεις που θα μας γνωστοποιήσετε θα αντιμετωπίσουμε με διάκριση και υπερασπιστική της ανθρωπίνης αξιοπρεπείας εχεμύθεια.
 Αναμένοντας ενεργείας Σας, διατελώ
Μετά πατρικών ευχών και αγάπης
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ο Χαλκίδος Χρυσόστομος».