Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ιερά Μητρόπολις Χίου,Ψαρών και Οινουσών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο και ενημερώθηκε για την καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλο μέρος του ακριτικού μας νησιού και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον χειμαζόμενο λαό της Χίου και ιδιαίτερα στους πληγέντες.
Ο Μακαριώτατος, κατόπιν προτάσεως του Σεβασμιωτάτου, κατά την επικείμενη επίσκεψή του στη Χίο, θα έρθει σε επαφή με τους συντελεστές της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και θα επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές.
Επίσης επικοινωνία με τον Σεβασμιώτατο για την έκφραση συμπαράστασης στον πληγέντα πληθυσμό του νησιού μας είχαν οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Σερρών, Καρπάθου, Ξάνθης, Τριφυλίας, Λαγκαδά και Ιλίου καθώς και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Επίσκοπος Διαυλείας.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ