Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ιστορική επίσκεψη Ιερώνυμου στην Ίμβρο.



Ιστορική είναι η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών στην Ίμβρο, μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Είναι η πρώτη φορά που ο κ.κ Ιερώνυμος επισκέπτεται την ταλαιπωρημένη Ίμβρο. Στους Αγίους Θεοδώρους της Ίμβρου θα τελεστεί ο μέγας Εσπερινός, ενώ την επομένη θα εορταστούν τα εννιάμερα της Παναγίας.

Τον κ. Ιερώνυμο συνοδεύουν ο επίσκοπος Διαυλείας Γαβριήλ, αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο αρχιμανδρίτης Μάξιμος Παπαγιάννης, πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο πρωτοπρεσβύτερος Αδαμάντιος Αυγουστίδης και ο διάκονος Επιφάνιος Αρβανίτης.

Ο μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος, πρωτοσυγκελλεύων, και ο αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, αρχιγραμματέας της Συνόδου, υποδέχθηκαν, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
από : Εδώ