Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.



Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Θεομητομητορική εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Κριθιάς.


Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, με την συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Λαγκαδά αλλά και πλήθους πιστών οι οποίοι είχαν κατακλείσει τον Ιερό Ναό προεξήρχε της Ιεράς Λιτανείας.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της εις ουρανούς μεταστάσεως Της.