Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Την Πέμπτη, 23 Αυγούστου (Εννιάμερα της Παναγίας ) Π α ν η γ υ ρ ί ζ ε ι Ο υπαίθριος ναός της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας.



(Παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης )
Την Τετάρτη και ώρα 7:30μ.μ., θα γίνει Μέγας εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, όπου θα ψαλλούν τα εγκώμια της Παναγίας και στη συνέχεια  θα πραγματωθεί η λιτανεία της Θαυματουργού Εικόνας. Προεξάρχων της ακολουθίας θα είναι  ο  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας  π.Σεβαστιανός Αράπης, ο οποίος θα κηρύξει και τον Θείο Λόγο. Την Πέμπτη, ανήμερα της εορτής, 7 – 10΄ π.μ. θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Το βράδυ της Πέμπτης και ώρα 9:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 8ου Δημο-τικού Σχολείου Κατερίνης με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Δρυάνιστα» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδ.Σταθμού Κατερίνης θα πραγματοποιηθούν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και ποντιακό-λαϊκό γλέντι με τους εξής καλλιτέχνες: Μαρία Αδάμου, Δημήτριο Παπαδόπουλο, Κούλη Τριανταφυλλίδη, Στέφανο Καλλιανίδη, Συμεών Συμεωνίδη, Ηλία Ρακόπουλο, Χαράλαμπο Καπίδη και Νικόλαο Χαραλαμπίδη.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

από : Εδώ