Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ιερά Πανήγυρης Ιεράς Μονής Αγίας Μαρίνης Άνδρου.

Με την παρουσία πολυπληθών προσκυνητών από την Άνδρο, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αμερική και άλλες περιοχές, η Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνης Άνδρου εόρτασε την ετήσια μνήμη της Αγίας.
     Το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε στο κατάμεστο από πιστούς Καθολικό της Μονής και στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σημασία που έχει ένα «δώρο» στις σχέσεις των ανθρώπων, τονίζοντας ότι το μεγάλο «δώρο»του Θεού προς την Εκκλησία και τον κόσμο είναι οι Άγιοι, δώρα ανεκτίμητα, όπως είπε, που γίνονται αιτία και αφορμή να συνάζεται ο Λαός του Θεού και η Εκκλησία και να συμμετέχουν όλοι στο κοινό Ποτήριο της Ζωής.


      Τέλος, αφού συνεχάρη τον Ηγούμενο της Μονής για την ακάματη δραστηριότητά του, ευχήθηκε σε όλους η Αγία Μαρίνα να είναι μόνιμη πρέσβειρα και μεσίτριά τους προς το Θεό.