Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ


 

     Με μεγάλη κοσμοσυρροή φέτος τελέσθηκε η Ιερά πανήγυρις των Αγίων ενδόξων και πανευφήμων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη της Λάρισας, όπου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος προέστη των Ιερών Ακολουθιών και μίλησε για τη ζωή και το έργο των εορταζόντων Αποστόλων.


     «Ας αγαπήσουμε περισσότερο την Αγία μας Εκκλησία για την οποία έχυσαν το αίμα τους οι Άγιοι ένδοξοι Απόστολοι και επιδείξουμε θυσιαστικό πνεύμα στον αγώνα που διεξάγουμε για την πνευματική μας τελείωση και την ολοκλήρωσή μας αλλά και για την αγάπη των αδελφών μας που είναι οι εικόνες του Θεού», ήταν το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου κατά τη μεγάλη πανήγυρη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
    Μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος έκοψε τη κορδέλα της Εκθέσεως εργοχείρων και αντικειμένων στο Κέντρο Νεότητος της Ενορίας, επαίνεσε δε ιδιαίτερα τους δραστήριους νέους και τις νέες που εργάζονται άριστα στη νεανική Ενοριακή δράση, κάτω από την πνευματική καθοδήγηση του Εφημερίου τους π. Δημητρίου.