Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πλήθη Πιστών στην Αγρυπνία του Αγίου Λουκά Κριμαίας στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης.





Την βραδυά που εόρταζε ο Προφήτης Αμώς, τελέσθηκε στην Λάρισα και στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, η όντως κατανυκτική ιερά αγρυπνία του νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, Οσίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Κριμαίας, του ιατρού και θαυματουργού, με την συμμετοχή πολλών πιστών χριστιανών και πολλών ιατρών, οι οποίοι ιδιαίτερα ευλαβούνται τον σύγχρονο άγιο ιατρό και δέχονται πολύ τακτικά τις θαυματουργικές επεμβάσεις του σε ασθενείς και σε αδύναμους ψυχικά και σωματικά συνανθρώπους τους .


« Η κάθε εποχή έχει τους δικούς της απεσταλμένους, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, που στηρίζουν με το λόγο τους, την προφητική τους όραση και το έργο τους τον λαό του Θεού και τον καθοδηγούν εις τας αυλάς του Κυρίου, αναφερόμενος στην ζωή και το έργο του επίσης εορταζομένου Προφήτου Αμώς. Έτσι και ο σύγχρονος μεγάλος Άγιος της Συμφερουπόλεως υπήρξε ένας πολύτιμος Ιεράρχης που ως άλλος Προφήτης αλλά και απεσταλμένος του Αγίου Θεού οδηγούσε τις ψυχές των ανθρώπων στον θρόνο  του Θεού, εκήρυτε διαρκώς την δόξα της μελλούσης βασιλείας του, στήριζε, ενίσχυε και θεράπευε με την Χάρη του αγίου Θεού τις πονεμένες ψυχές των ασθενών συνανθρώπων του και εμφύτευε στις καρδιές τους τον Ιησού Χριστό, κοντά στον οποίο μόνο κανείς βρίσκει την εσωτερική πληρότητα, την πραγματική γαλήνη της ψυχής του, την ίαση και την θεραπεία των ψυχικών και σωματικών τραυμάτων του, την λύτρωση, την σωτηρία και τον αγιασμό! »