Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δωρεά, 1300 κιλά πατάτες από την Αχαΐα για το συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.


Ένας  ιδιώτης από το Ναύπλιο δώρισε 1300 κιλά πατάτες από την Αχαΐα για το συσσίτιο του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
Μία μεγάλη προσφορά σίγουρα για το συσσίτιο , ιδίως τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι μας, θα μας πει ο ιερέας πατέρας Ελευθέριος Μίχος,ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για το συσσίτιο και συνεχίζει εύχομαι κάθε καλό για τον κύριο που δώρισε τις πατάτες και ελπίζω και σε άλλους μιμητές της πράξης αυτής .

Να σημειωθεί πως καθημερινά τρώνε περίπου 150 συνάνθρωποί μας από το συσσίτιο του ναού ενώ ο αριθμός αυτός αυξάνεται λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα μας.
 Για την ιστορία  οι πατάτες ήρθαν στην Αργολίδα από  την Αχαΐα μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Εργατικού κέντρου Ναυπλίου  κ. Ραφαήλ Μπαρού  και του κινήματος που έχει δημιουργηθεί για φθηνότερα προϊόντα.
Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Μπουγιώτη.