Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τους προστάτες τους Άγιο Κωνσταντίνο και Ελένη εόρτασε το σωματείο οικοδόμων Ναυπλίας.


Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Μπουγιώτη.
Τους προστάτες τους Άγιο Κωνσταντίνο και Ελένη εόρτασε το σωματείο οικοδόμων Ναυπλίας στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στους Αγίους στην πανέμορφη παραλία της Καραθώνας έξω από την πόλη. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που χτίσθηκε περίπου το 1896 άγνωστο για πιο λόγο στην συγκεκριμένη περιοχή, μάλιστα για κάποια χρόνια έμενε και ένας καλόγερος σε κελιά που βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία. Κατόπιν το εκκλησάκι με προφορική εντολή του τότε Μητροπολίτη Αργολίδας δόθηκε για να το προσέχουν και να το συντηρεί  το σωματείο των οικοδόμων.
Το εκκλησάκι εκκλησιαστικά ανήκει στην ενορία της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Φέτος τον πανυγηρικό εσπερινό και την θεία λειτουργία τέλεσε ο πατέρας Ελευθέριος Μίχος . Ανήμερα της εορτής και μετά την θεία λειτουργία ακολούθησε η καθιερωμένη λιτάνευση της ιερής εικόνος των Αγίων πέριξ του ναού. Ο χώρος που βρίσκεται το εκκλησάκι είναι ειδυλλιακός , χτισμένο μέσα στο πράσινο και το γαλάζιο της θάλασσας. Κάθε χρόνο στην μνήμη των Αγίων μαζεύεται πάρα πολύς κόσμος από το Ναύπλιο αλλά και τις γύρω περιοχές.