Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νίκαιας Λαρίσης.


 Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα τιμήθηκε στη Νίκαια η μνήμη του Πολιούχου και Προστάτου της Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και λιτάνευση της θαυματουργού εικόνος του Αγίου, στο τέλος της οποίας ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Αρχιμανδρίτης π. Αχίλλιος κήρυξε το θείο λόγο.
Το πρωΐ της κυριωνύμου ημέρας τελέσθηκε η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ο οποίος χειροθέτησε τα δύο τέκνα του π. Αριστείδη σε Αναγνώστες, επαινέσας ιδιαιτέρως και τον π. Αριστείδη και την καλή πρεσβυτέρα του για την ευλογημένη οικογένειά τους, αλλά και τους δύο νέους Αναγνώστες Αχιλλέα και Χρήστο, για τις έως τώρα σπουδαίες Ιεροψαλτικές επιδόσεις τους. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας προέβη σε τιμητικές διακρίσεις και υποτροφίες αρίστων μαθητών και φοιτητών.