Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πανηγυρίζει η Ραψάνη τον Πολιούχο της Οσιομάρτυρα Άγιο Γεώργιο.

Πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς η κωμόπολις της Ραψάνης την ιερά και φωτοφόρο μνήμη του Πολιούχου της Αγίου Γεωργίου του Διδασκάλου και Νεομάρτυρος κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Κυριακή της Ορθοδοξίας 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 5.00 μ.μ.:Λιτανευτική κάθοδος των Ιερών και Χαριτοβρύτων Λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου, του θαυματουργού, και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’αρτοκλασίας, ιερών εγκωμίων του Αγίου και Θείου Κηρύγματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ραψάνης, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου π. Αχιλλίου, Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου και συμμετεχόντων πολλών ιερέων της περιοχής.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.30 π.μ.: Πανηγυρικός Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ραψάνης , επί τη ιερά και φωταυγή μνήμη του ενδόξου Νεομάρτυρος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου.
11.00 π.μ Επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία της Ραψάνης για τα θύματα της Ραψάνης στην επανάσταση του Ολύμπου του 1878.
5.00 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός και Κτητορικά του Αγίου Γεωργίου, του Νεομάρτυρος .