Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Συγκέντρωσαν ρούχα και τρόφιμα για την "Κιβωτό του Κόσμου" στην Ερμιόνη Αργολίδος.


 Η πρωτοβουλία των δύο ιερέων Ερμιόνης, Ιωάννη  Αμπελά και Δημήτριο Αμπελά, να συγκεντρώσουν ρούχα και τρόφιμα για το ίδρυμα "Κιβωτός του Κόσμου" ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012, σε συνεργασία με το Δήμο Ερμιονίδος έγινε η μεταφορά των πραγμάτων. 


Οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν σε βασικά είδη όπως λάδι, φρούτα, όσπρια αλλά και ρούχα ήταν μεγάλες. Η Κιβωτός του Κόσμου στεγάζεται σε ένα ανακαινισμένο κτίριο, που προσφέρουν εθελοντική εργασία 500 άτομα. Οι εθελόντριες μαγειρεύουν μέχρι και 1000 μερίδες ημερησίως από τις οποίες οι 400 είναι για παιδιά.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους Ιερείς γι’ αυτήν την πρωτοβουλία τους και στον κόσμο που ανταποκρίθηκε και μαζεύτηκε τόση μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ιδιαίτερα σε τόση δύσκολη χρονική περίοδο.­
Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Μπουγιώτη.