Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τραγικές στιγμές για Βούλγαρους ναυτικούς που κρατούνται στο Ναύπλιο ,όταν το Φεβρουάριο πιάστηκε από το πλοίο τους ΤΟΜΚΟ να μεταφέρει λαθραία τσιγάρα

Τραγικές στιγμές για Βούλγαρους ναυτικούς που κρατούνται στο Ναύπλιο ,όταν το Φεβρουάριο πιάστηκε από λιμενικές αρχές το πλοίο τους ΤΟΜΚΟ να μεταφέρει λαθραία τσιγάρα.

Ήταν 9 Φεβρουαρίου όταν το πλοίο ΤΟΜΚΟ με σημαία Βολιβίας και προορισμό την Αλβανία πιάστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Πορτοχελίου από λιμενικές αρχές να μεταφέρει παράνομα 43.000.000 τσιγάρα πλοίο οδηγήθηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου και το 6μελές πλήρωμα συνελήφθη . Κατόπιν μέχρι να γίνει το τελικό δικαστήριο οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να κρατηθεί μόνο ο πλοίαρχος του πλοίου και το πλήρωμα αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους να μην μπορεί να φύγει από την χώρα, αυτή η απόφαση πραγματοποιήθηκε αλλά χωρίς φυσικά να φροντίσει κάποιος φορέας πως αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν δηλαδή ρούχα φαγητό νερό. Έτσι αρωγός μέσω της Βουλγαρικής πρεσβείας στάθηκε το ενοριακό συσσίτιο του Ιερού Ναού της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και ο ιερέας πατέρας Ελευθέριος Μίχος ο οποίος φρόντισε μαζί με τις εθελόντριες γυναίκες του συσσιτίου να αναλάβει και την καθημερινή σίτιση των ναυτικών αλλά και να τους δίνει κάποια χρήματα για τις πρώτες τους ανάγκες. Μάλιστα το θέμα έγινε γνωστό και στην Βουλγαρία ,για την ιδιαίτερη αυτή φροντίδα των ναυτικών από την τοπική εκκλησία και οργανώθηκε και δημοσιογραφική αποστολή στην Ελλάδα και το Ναύπλιο για να καλύψουν από κοντά την κατάσταση των ναυτικών αλλά και να ευχαριστήσουν δημοσίως την ενορία της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου για την μεγάλη της προσφορά.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Μπουγιώτη.