Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Βόλο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Επαναλειτουργεί ο Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών.


Ιδιαίτερη τιμή για τον Βόλο και την Τοπική Εκκλησία περιποιεί η επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος θα βρεθεί στην πόλη μας, προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, προκειμένου να τελέσει τον επίσημο Αγιασμό επαναλειτουργίας του Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Πολιτών και του Κοινωνικού Φαρμακείου, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον Αγιασμό από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Θα ακολουθήσει Χαιρετισμός του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και οι Χαιρετισμοί του Δημάρχου Βόλου, των Προέδρων του Δικηγορικού, Ιατρικού, Φαρμακευτικού Συλλόγων Βόλου, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λαρίσης, του Συλλόγου Οικονομολόγων - Λογιστών Ν. Μαγνησίας και του Συλλόγου Φοροτεχνικών - Ελευθέρων Επαγγελματιών Βόλου.

Η Εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την καταληκτήρια προσλαλιά του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών και το Κοινωνικό Φαρμακείο, δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2011, με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, στο πλαίσιο της αναζήτησης νέων και αποτελεσματικών τρόπων ποιμαντικής συμπαράστασης στην τοπική κοινωνία. Στην προσπάθεια αυτή συαστρατεύτηκαν σημαντικοί κοινωνικοί φορείς της περιοχής μας, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στο ενωτικό κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας. Επιπλέον, την πρωτοβουλία αυτή αγκάλιασε και ο πιστός λαός μας, στην εθελοντική προσφορά του οποίου στηρίχθηκε οι νέοι αυτοί θεσμοί που αποσκοπούν στην στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίες πλήττονται από την οικονομική κρίση.