Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου Προσυνάντηση Νέων

Προσυνάντηση Νέων


Συνάντηση νέων για να αγκαλιάσουν οι νέοι της Εκκλησίας τους νέους και τις νέες καθώς και τα προβλήματά τους!




Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την ημέρα του Αγίου Βησσαρίωνος η πρώτη συνάντηση μιας ομάδος παιδιών, που μετά από προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου θα δραστηριοποιηθούν σε διάφορους τομείς με σκοπό την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, μαθητών, φοιτητών και αποφοίτων, αγοριών και κοριτσιών, αλλά και τη συμμετοχή νέων στελεχών του κατηχητικού έργου της Εκκλησίας, στη Νεανική Κίνηση της Ιεράς Μητροπόλεως και το Γραφείο Νεότητος.
Πολλές και διαφορετικές ήταν οι απόψεις αυτών των παιδιών για το πώς θα κατορθώσουμε με τη Χάρη του Αγίου Θεού να συγκεντρώσουμε τους νέους και τις νέες, που στέκονται μακρυά από το έργο της Εκκλησίας και ίστανται διστακτικοί.
Η συζήτηση ήταν πραγματικά πολύ ωφέλιμη και διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο - Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης και ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.
Στο τέλος, αφού έφτιαξαν με το νου τους ένα πλάνο, βάσει του οποίου θα κινηθούν, αποφάσισαν ως μέλη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου να απευθύνουν έκκληση γενικά προς τους νέους και τις νέες της περιοχής μας να συναντηθούν και να καταθέσουν τη γνώμη τους για το πώς θα συγκροτήσουν φέτος τη νεανική διακονία και κατήχηση, ούτως ώστε να βοηθήσουν τα νέα παιδιά και να κατορθώσουν να δώσουν με τη βοήθεια του Θεού απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα των νέων ανθρώπων.
Τα μέλη λοιπόν του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, καλούν τους νέους και τις νέες, που ενδιαφέρονται για την προσπάθεια αυτή σε μία εκ νέου συνάντηση την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 το βράδυ στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης.


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 9 το βράδυ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.