Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Επίσκεψη του Διευθυντή της «Αποστολής» στην Αρχιεπισκοπή Καντουαρίας





_MG_6880 Επίσημη επίσκεψη στην Αγγλικανική Εκκλησία πραγματοποιεί από χθες στο Λονδίνο ο Γενικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του.

Η επίσκεψη αποτελεί την πρώτη φάση συνεργασίας σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης της «Αποστολής» με την Αρχιεπισκοπή της Καντουαρίαςκαι την Επισκοπή Λονδίνου.

Ο κ. Δήμτσας έγινε δεκτός στο Διοικητικό Μέγαρο της Επισκοπής του ΛονδίνουLondonDiocesanHouseκαι ενημερώθηκε για το κοινωνικό, προνοιακό και φιλανθρωπικό έργο της στα θέματα νέοι, μετανάστες, άστεγοι και εκπαίδευση.

Στη συνέχεια μετέβη στο Συνοδικό Μέγαρο ChurchHouseMinster όπου ο αιδεσιμολογιώτατοςΆντριουΝτέιβι παρουσίασε τη δομή και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας της Αγγλικανικής Εκκλησίας και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα σύγχρονα αστικά κέντρα την εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Η αντιπροσωπεία της «Αποστολής» το απόγευμα ξεναγήθηκε στο αβαείο του Westminster από τον προϊστάμενο του ναού.

Οι δύο αντιπροσωπείες με την ολοκλήρωση των συζητήσεων της πρώτης ημέρας επαναβεβαίωσαν τη βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας στην αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων σε Αθήνα και Λονδίνο και δεσμεύτηκαν σε κοινές δράσεις που αφορούν τους νέους.