Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας.


Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο ιερό ναό στο Δρέπανο Αργολίδας, μία κωμόπολη που βρίσκεται μόλις 6κμ από το Ναύπλιο. Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος πλαισιωμένος από ιερείς από την ευρύτερη περιοχή.Στο τέλος του εσπερινού και μετά το θείο κήρυγμα από τον επίσκοπο ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας των Αγίων σε όλο το χωριό προς ευλογία του τόπου και των κατοίκων της.Να σημειωθεί πως ο ιερός ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας είναι χτισμένος προ του 1830 βάση μαρτυριών καθώς και από τις ημερομηνίες σε κάποιες παλιές εικόνες ,μάλιστα βάση προφορικών μαρτυριών υπήρχε εκεί άλλος ναός μικρός και οι κάτοικοι της περιοχής έφτιαξαν μεγαλύτερο , εσωτερικά ο ναός φέρει ξύλινο τέμπλο με μαρμάρινα ανάγλυφα .

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Ευάγγελο Μπουγιώτη