Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ιερά Μητρόπολις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.


Προς το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Χριστιανοί μου αγαπητοί,
Την 28η και την 29η Αυγούστου πανηγυρίζει, ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως. Φέτος θα τελέσουμε και το Τριετές Μνημόσυνο του Μακαριστού Γέροντα Μητροπολίτου Διονυσίου.

Σύμφωνα με το Λατρευτικό Πρόγραμμα:
Την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στη στάση Βαλσαμή στη Νεάπολη όλοι μαζί, άρχοντες, κλήρος και λαός, θα υποδεχθούμε τεμάχιο του Τιμίου Σταυρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου και ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής, το πρωί θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και το Τριετές Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Διονυσίου.

Σας προσκαλώ όλους και παρακαλώ να είστε παρόντες, συμμετέχοντας στις Ιερές Ακολουθίες και της υποδοχής του Τιμίου Σταυρού και του Μνημοσύνου του μακαριστού Γέροντά μας Μητροπολίτου Διονυσίου.

Ο Τίμιος Σταυρός θα αναχωρήσει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Με πατρικές ευχές και αγάπη Χριστού

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ