Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο εσπερινός της εορτής του αγίου Παντελεήμονος.



Το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου τελέστηκε στην ιερά μονή Παναγίας Δοβρά, στον ιερό ναό του αγίου Λουκά, ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής του αγίου Παντελεήμονος κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων.

Χοσροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο, ενώ συγχοροστάτησαν οι σεβσαμιώτατοι Μητροπολίτες Κοζάνης κ. Παύλος, Κεντρώας Αφρικής κ. Νικηφόρος και Βεροίας κ. Παντελεήμων.

Επίσης παρευρέθηκαν και πολλοί άλλοι κληρικοί τόσο από την ιερά Μητρόπλή μας όσο και από άλλες Μητροπόλεις, ενώ για την εορτή του σεβασμιωτάτου ήρθε και πολυμελή αντιπροσωπεία από την ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου με επικεφαλής τον ηγούμενο της ιεράς μονής αγίας Τριάδος Τσαγκαρόλων, ενώ ιδιαίτερη νότα έδωσε μουσικό και χορευτικό κλιμάκιο του πολιτιστικού συλλόγου «Βιγλάτορες» από τα Χανιά .