Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Τέταρτη Συνεδρία της Δ.Ι.Σ. για το μήνα Ιανουάριο.


Συνήλθε σήμερα Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011, στην τέταρτη Συνεδρία Της για το μήνα Ιανουάριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Κατά την σημερινή Συνεδρία :
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας.

Κατόπιν η Διαρκής Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο Συνοδικό Σύνεδρο, Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Λειτουργικής Αναγεννήσεως, τα Μέλη της Επιτροπής και τον Γραμματέα, για το έργο και τις δραστηριότητες της Επιτροπής, καθώς και για τον περαιτέρω προγραμματισμό των ενεργειών των. Επακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και κατετέθησαν προτάσεις εκ μέρους του Μακαριωτάτου Προέδρου και των Σεβασμιωτάτων Συνοδικών Συνέδρων.

Τέλος η Διαρκής Ιερά Σύνοδος συζήτησε και έλαβε αποφάσεις σχετικά με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.