Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου απένειμε ο Μακαριώτατος στον εφοπλιστή κ. Ν. Φράγκο.


Την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το μετάλλιο του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, απένειμε σήμερα το απόγευμα ο Μακαριώτατος στον εφοπλιστή κ. Νικόλαο Φράγκο.

«Σε μια δύσκολη εποχή όπου επικρατεί η απληστία, ο ατομισμός και η εγωπάθεια, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βοηθούν τους άλλους αφανώς» είπε ο Μακαριώτατος. «Αυτό», πρόσθεσε, «είναι πολύ μεγάλο δώρο για τη ζωή της Εκκλησίας, διότι όποιος αντιγράφει αυτές τις προσπάθειες και με αυτόν τον τρόπο είναι στο σωστό δρόμο της πνευματικής ζωής».

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για τη συνολική προσφορά του τον κ. Φράγκο τόσο στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών όσο και εν γένει στην Εκκλησία. Από την πλευρά του ο κ. Φράγκος υπογράμμισε πως όσο οι δυνάμεις του το επιτρέπουν θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της Εκκλησίας.

Παρόντες στην τελετή βράβευσης ήταν τα μέλη της οικογενείας του κ. Φράγκου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, ο Αρχιγραμματέας της Ι. Συνόδου π. Μάρκος Βασιλάκης, κληρικοί της Ι.Α.Α. και ο Πρόεδρος και Δ/ντας Σύμβουλος του ΔΟΛ κ. Στ. Ψυχάρης.


από : ¨Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών