Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Μακαριωτάτου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.


ην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μ. Βαρδινογιάννη» και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Αιγάλεω επισκέφθηκε σήμερα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων ο Μακαριώτατος. Ευχήθηκε στους ασθενείς υγεία και ταχεία ανάρρωση και μοίρασε δώρα που είχε ετοιμάσει η Μ.Κ.Ο. «Αποστολή».

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» κ. Εμ. Παπασάββα και έδωσε, όπως είπε, στα παιδιά που νοσηλεύονται στη Μονάδα, την «καλύτερη ευχή που θα μπορούσα να τους δώσω. Να τους χαρίσει ο Θεός υγεία».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και είχε μια σύντομη συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Παπαδόπουλο. Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος ως μητροπολίτης Θηβών για την αποασυλοποίηση των ψυχικά ασθενών. Επισήμανε πως με αφορμή ένα ρεπορτάζ που είχε το BBC τη δεκαετία του 80’ για τις συνθήκες διαβίωσης των ψυχικά ασθενών στη Λέρο, αποφάσισε και δημιούργησε το πρώτο κέντρο της Εκκλησίας για την αποασυλοποίηση και φροντίδα των ψυχικά ασθενών.

Απευθυνόμενος στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ο Μακαριώτατος επισήμανε ότι ο χώρος στον οποίο υπηρετούν έχει τις δικές του ανάγκες και ιδιομορφίες και πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να είναι οπλισμένοι με πολλή υπομονή και κυρίως με αγάπη.


από : Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών