Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δέματα με 4.000 είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε χθες στις Φυλακές Ανηλίκων του Αυλώνα..

O Μητροπολίτης Ιλίου και κλιμάκιο της Μ.Κ.Ο. της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» - VIDEO.



Τετρακόσια δέματα με 4.000 είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε χθες σε κρατούμενους των Φυλακών Ανηλίκων του Αυλώνα ο μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας και κλιμάκιο της Μ.Κ.Ο. της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή της οργάνωσης κ. Κ. Δήμτσα.
Ο κ. Αθηναγόρας και ο κ. Δήμτσας είχαν μια πρώτη επικοινωνία με τους ανήλικους κρατούμενους, τους έδωσαν κουράγιο και τους μοίρασαν δώρα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια παρακολούθησαν τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι 120 Έλληνες και αλλοδαποί μαθητές του σχολείου των φυλακών. Ο μητροπολίτης Ιλίου υποσχέθηκε πως στο εξής θα βρίσκεται στο πλευρό των κρατουμένων και θα κάνει ότι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες του σωφρονιστικού καταστήματος.

από :Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών