Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

40 Χρόνια Προσφοράς για τον Συνάνθρωπο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης – Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο.

Μια ολόκληρη Ζωή 40 Χρόνια Προσφοράς για τον Συνάνθρωπο.

Οι Εθελόντριες κυρίες μαγειρεύουν 250 μερίδες καθημερινά (Δευτέρα Σάββατο) αδιάκοπα και για 40 χρόνια, είναι το Αρχαιότερο Συσσίτιο όλης της Θεσσαλονίκης και της γύρο περιοχής.

Ο υπεύθυνος Ιερέας του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναοί Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για το καθημερινό φαγητό των 250 μονίμων Συνανθρώπων μας και για 20 με 30 εκτάκτων Συνανθρώπων μας που του κτυπούν την πόρτα, για λίγο φαγητό.

Στην φωτογραφία οι Εθελόντριες κυρίες μαζί με την Δ/δα Σταυρίδου Ευαγγελία (έχει μαζί με τους κατά καιρούς Ιερείς, 40 χρόνια τον έλεγχο του μαγειρέματος) και ο υπεύθυνος Ιερέας του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναοί Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης π. Αλέξανδρος Καρακάσης.