Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου - Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, Περιστερίου του Δήμου Γαλλικού.

Το eisagios.blogspot.com για την Μεγάλη Εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη βρέθηκε για τον Πανηγυρικό Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, στο Περιστέρι, Δ.δ. Χρυσοπέτρας, του Δήμου Γαλλικού, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Εκτός από την Χάρη του Αγίου που Ζητήσαμε και πήραμε την Ευλογία του είχαμε την Χαρά να Προσκυνήσουμε και να πάρουμε την Χάρη, από τα Άγια Λείψανα των Αγίων Χαραλάμπους, Παντελεήμονος, Ελευθερίου, του Αποστόλου Φιλίππου και τεμάχιο από Τίμιο Ξύλο.

Τα Άγια Λείψανα και το Τίμιο Ξύλο, Υποδέθηκε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δημήτριος Μπίκας.

Μετά ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου στους Δρόμους του οικισμού κι εν συνεχεία ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Εορτής του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη, χοροστατούντος του πατρός Δημητρίου και άλλους ιερείς από διπλανά χωριά.

Στο τέλος ο π. Δημήτριος μας Ευλόγησε όλους ο Άγιος να μας έχει Καλά, κι εμείς όλοι του Ευχηθήκαμε για την Ονομαστική του Εορτή Χρόνια Ευλογημένα και Καλά.

Ακλούθησε Δεξίωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου για όλο το Εκκλησίασμα.

ΟΙ γυναίκες της ενορίας πρόσφεραν διάφορα κεράσματα που είχαν ετοιμάσει οι ίδιες.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις Ιερές ακολουθίες.