Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

«Παναγία»

Μια και Μοναδική.
Η Παναγία η Μητέρα του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος
ημών Ιησού Χριστού, Η Παναγία με τα Άπειρα Ονόματα, Η Πολύτραγουδισμένη.
Απ΄ όπου θα περάσεις κάμπους, βουνά, θάλασσες, χωριά, κωμοπόλεις, πόλεις και μεγαλουπόλεις και δεν θα συναντήσεις ένα μικρό Προσκυνητάρι, ένα μικρό Εκκλησάκι, ένα Παρεκκλήσιο, ένα μικρό ή μεγάλο ενοριακό Ναό, μια μικρή ή μεγάλη Ιερά Μονή αφιερωμένα στο Όνομα της Παναγίας μας της Μητέρας όλων μας.
Ποια Εικόνα της Παναγίας μας Μικρή ‘η Μεγάλη Νεα ή Παλαιά δεν είναι Θαυματουργή; Όταν εμείς με μεγάλη Πίστη κάτι Της ζητάμε.
Μια από της Θαυματουργές Εικόνες της Παναγίας μας είναι «Η Παναγία η Φιλαδελφειώτισσα».
Την εικόνα την βρήκαν οι κάτοικοι( η Παναγία φανερώθηκε σε κάτοικο του χωριού ζήτησε να βρουν την Εικόνα Της και να Της Φτιάσουν το Σπιτάκι Της) του Δήμου Καλλιθέας Θεσσαλονίκης Δ.δ. Νέας Φιλαδελφείας ή Νέα Φιλαδέλφεια και την Ονομασία της «Φιλαδελφειώτισσα»την πείρε από την ονομασία του χωριού.
Σ΄ αυτό το Μικρό Εκκλησάκι πήγε για τον Εσπερινό της Κοιμήσεως της Παναγίας μας το eisagios.blogspot.com (ο nikolaos μαζί με συνεργάτες του)για να ζητήσουν την Χάρη Της και να πάρουν Την Ευλογία της.
Φωτογραφικό υλικό από τον Πανηγυρικό Εσπερινό στο Εκκλησάκι της Παναγία Φιλαδελφειώτισσας της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.