Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Κοπή Βασιλόπιτας




Ιερά Μητρόπολης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως
Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο
Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Έγινε στις 3 Φεβρουαρίου 2009 από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη κ. Διονύσιο Πατσάνη στην αίθουσα του Ναού η Κοπή της Βασιλόπιτας του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου για τους διακονούντες σ΄ αυτό και τις οικογένειες τους.
Εκτός από τον Πρωτοσύγκελο πατέρα Διονύσιο που ευχαρίστησε όλες τις κυρίες που διακονούν το καθημερινό συσσίτιο και τους εράνους του Φιλόπτωχου δια το μεγάλο Έργο τους τις ευχαρίστησε και ο Πρόεδρος του Φιλόπτωχου Αρχιμανδρίτη πατέρας Κωνσταντίνος Φουντουκίδης.
Στο τέλος τους πρόσφεραν από ένα ενθύμιο κι ένα βιβλίο

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης εκτός τα άλλα και πολλά Έργα του το μεγαλύτερο και για πάρα πολλά χρόνια είναι το καθημερινό συσσίτιο του προς τους πάσχοντες ενορίτες κι όχι μόνο συνανθρώπους μας.
Ταΐζει σε καθημερινή βάση περισσοτέρους από 150 πάσχοντες
Το http://eisagios.blogspot.com/
Θα ήθελε να παρακαλέσει τους έχοντες την δυνατότητα να Βοηθήσουν ένα τόσο μεγάλο έργο.

Το τηλέφωνο του συσσιτίου είναι 2310510029