Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τιμήθηκε ο προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας Άγιος Αρτέμιος.

Τον προστάτη της Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο ετίμησε η Ελληνική Αστυνομία την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου.
                Στην πόλη της Λαμίας τελέσθηκε Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.
Παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Υποστρατήγου Ανδρέα Αποστολόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Φθιώτιδος Ταξιάρχου Μιχαήλ Πάππου, του Διοικητού της Τροχαίας Λαμίας κ. Ανδρέα Κυρίτση και άλλων αστυνομικών διοικητών της Φθιώτιδος και αποστράτων Αστυνομικών, του Περιφερειακού Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχου Νικολάου  Παναγιωτόπουλου,  του Διοικητού του  ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Ελευθερίου Παπαδόπουλου, του Λιμενάρχου Στυλίδος Ι. Κοντοστέργιου, του  Αντιπεριφερειάρχου Φθιώτιδος κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Δημάρχου Λαμιέων κ. Νικολάου Σταυρογιάννη, της Αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας κας Αρετής Δελόγλου, της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας κ. Αποστολίας Ακριβούση  και άλλων εκπροσώπων φορέων της Φθιώτιδος.
                Πρό της απολύσεως της Δοξολογίας ανεγνώσθη η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τζουβάλα.
                Μετά την Δοξολογία ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Λαμίας.