Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο Βύρωνας υποδέχθηκε την Παναγία Βουλκανιώτισσα (ΦΩΤΟ).

Η εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και η λαμπρότητα, οι αποδιδόμενες τιμές και η μεγάλη συμμετοχή των πιστών χαρακτήρισαν την υποδοχή της Θαυματουργού και ιστορική εικόνας της Παναγίας του Βουλκάνου από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας πού αφίχθη σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.
 Την χαριτόβρυτη εικόνα της Παναγίας που μετέφερε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Λαμπρινάκος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Καλλίνικος Νικολάου, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόδουλος Κοτσίφης, οι εφημέριοι του Ιερού Ναού, και κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

η συνέχεια Εδώ