Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Αγιασμός επί τη ενάρξει του Κατηχητικού Σχολείου 2016-17 τού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερούπολης.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, Κυριακή του Σπορέως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των Κατηχητικών μαθημάτων του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως, παρουσία των Εφημερίων του Ναού, των Κατηχητών και των παιδιών.

Μετά τη τέλεση της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με πολύ αγάπη τα παιδιά και τους κατηχητές και ευχήθηκε μια ευλογημένη και καρποφόρα κατηχητική χρονιά τονίζοντας τους την αξία του Λόγου του Θεού.
Τέλος ευχαρίστησε τους υπευθύνους κατηχητάς του θεάρεστου αυτού έργου και τους ευχήθηκε ο Θεός να τους ενισχύει πνευματικά, ώστε να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο να επιτελούν το έργο αυτό, και ο Λόγος του Θεού να διαδίδεται και να καρποφορεί στις ψυχές των παιδιών και των νέων, που αντιμετωπίζουν σήμερα τόσες πολλές προκλήσεις.