Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πρώτη Ιερατική Σύναξη Κατηχητικής περιόδου 2016 – 2017.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητροπόλεως μας για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2016-2017, στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος».
Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου.

Στην συνέχεια κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή εκκλησιαστική χρονιά  ερμήνευσε  το 20ο κεφάλαιο των Πράξεων των Αποστόλων, όπου η ομιλία του Αποστόλου Παύλου στους Πρεσβυτέρους της Εφέσσου. Εν συνεχεία έκανε περιληπτική αναφορά των θεμάτων που θα απασχολήσουν τις φετινές εισηγήσεις των Συνάξεων με γενικό θέμα: «Η κοινωνική διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών».
Τέλος και αφού εδόθη ο λόγο προς τους Ιερείς επί του θέματος, έγινε ενημέρωση από τον Σεβασμιώτατο και τον Πρωτοσύγγελο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο επί διοικητικών θεμάτων.

 Η Ακολουθία του Αγιασμού: